Wij doen weer mee aan de Grote Clubactie.

De Grote Clubactie is een loterij voor verenigingen, waarbij 80% van de opbrengst ten goede komt aan de vereniging. Loten kosten €3, per stuk, hiervan gaat dus €2,40 naar de vereniging. Met de loterij kun je mooie prijzen winnen, met als hoofdprijs €100.000,-. Voor meer prijzen, zie clubactie.nl.

De Grote Clubactie is dus een leuke manier om je familie, buren en kennissen te vragen om onze mooie vereniging te steunen. Met de opbrengst van de verloting kunnen we onze club nog beter maken, bijvoorbeeld door het verder verduurzamen van onze accommodatie, wat ook op langere termijn financieel voordeel oplevert.

Alle spelende leden helpen mee. De 3 beste verkopers van onze eigen vereniging worden ook in het zonnetje gezet en kunnen rekenen op een mooie verrassing. Genoeg reden om je best te doen!

De certificaten uitloting 2021

De certificaten met de volgende nummers zijn vrijdag 2 april 2021, samen met de online Bingo, uitgeloot om te worden uitbetaald: 50 Euro: 10102 Henk…
Lees verder

Laura in Oranje!

Afgelopen weekend reisde onze eigen Laura Hummel naar de KNVB Campus in Zeist. Hier, waar de nationale selecties trainen, is ze tot haar eigen verrassing…
Lees verder
Menu