Club van 25

Club van 25

De Club van 25 is een nieuw initiatief binnen de voetbalvereniging De Wilper Boys. En wij zijn op zoek naar nieuwe leden! Een prachtige manier voor supporters om onze mooie club te steunen.

Wordt u lid?

Dan komt uw naam op het bord van de Club van 25. Dit bord hangt met trots in onze kantine. U betaalt hiervoor 25 euro per jaar. Betaling gaat via automatische incasso. Deze manier is uitsluitend voor particulieren.

Wat doe de club van 25 met het geld?

Dat ligt volledig in handen van de leden van de Club. Ieder jaar beslist de Club opnieuw aan welk doel het sponsorgeld wordt besteed. Hiervoor bestaat een jaarlijkse vergadering voor alle leden. Een voorwaarde is dat het geld moet worden besteed in het algemeen belang van v.v. De Wilper Boys, dus zowel de senioren als de jeugd.

Natuurlijk doe ik graag mee met de club van 25!

Dan willen wij u vragen het aanmeldformulier in te vullen en aan te leveren bij de Club van 25. U kunt ook een foto van het ingevulde formulier toesturen via een bericht of e-mail. Het aanmeldformulier vindt u in de kantine, bij de leden van de sponsorcommissie of u kunt het formulier via deze link downloaden.

Vragen en contact

Voor vragen over de Club van 25 kunt u contact op nemen met:

Marc Veenstra – 06 19073330
Gert van der Kaap – 06 11380579 / gert_DWB@hotmail.com
Jan Bakker – 06 54152323