Vriendinnentraining komende woensdag 7 oktober

Dat voetbal leuk is weten onze meiden en vrouwen allang. Alle voetballende meiden van De Wilper Boys nodigen hierbij alle niet-spelende meiden uit voor een vriendinnentraining. We willen proberen ook hen enthousiast te maken voor de club en het spel.

Ines, speelster van Vrouwen 1: ‘We hebben al eens eerder een soort instuiftraining gedaan en dat was hartstikke leuk; het gaat tijdens deze dag vooral om de lol en lekker samen bezig zijn. Daarnaast willen we natuurlijk kijken of er meisjes, meiden zijn die het leuk vinden om bij ons te komen voetballen. Er is vast nog heel veel onontdekt voetbaltalent in De Wilp of omgeving. Nou, laat ze maar komen!’.

Inmiddels zijn alle meiden van de Wilpster scholen en de plaatselijke kinderopvang benaderd en middels een flyer uitgenodigd voor de proeftraining. Natuurlijk ben je ook welkom als je naar een andere school gaat of buiten De Wilp woont.

Op het hoofdveld van De Wilper Boys staan komende woensdagmiddag 7 oktober vanaf 16.00 uur vier trainsters klaar. Wij zorgen voor voldoende drinken en een hapje. Heb je geen voetbalschoenen?  In onze voetbalschoenenkast staan heel veel maten die je kan lenen.

Het voetbalfeestje is ongeveer om 18.15 uur afgelopen. Na afloop hebben we voor iedereen een leuke herinnering.

Heb je nog vragen? Bel gerust met Mariël 06-37226700, Iris 06-27245831 Julia 06-13518678 of Ines 06-30209725