Vooruit blijven kijken

Beste leden,

Het is alweer te lang geleden dat we elkaar allemaal hebben kunnen spreken in de kantine/kleedkamer en op het veld. Gelukkig worden de restricties met kleine stapjes opgeheven om straks weer (gezellig) met elkaar te kunnen voetballen en samen te zijn!
We staan als club in deze tijd niet stil, zoals jullie vast wel hebben voorbij zien komen wordt er o.a. druk gewerkt aan:
– Zoektocht nieuwe trainer voor het eerste elftal
– Verbouwing kantine, het Cornertje en de terrasoverkapping
– Diverse activiteiten voor de jeugdleden, als meest recente: afgelopen week (en volgende week) een bootcamp training in Bakkeveen
Daarnaast wordt er op korte termijn een evenement georganiseerd voor alle (senioren)leden waarover jullie binnenkort meer zullen lezen!

Als club is het belangrijk om vooruit te blijven kijken, hoe moeilijk dat in deze tijd soms ook is. We kijken enorm uit naar het moment dat de kleedkamers en de kantine weer volledig worden geopend en we weer met mogen en kunnen sporten. Gelukkig kan er alweer volop getraind worden voor de sportievelingen onder de 27 en vanaf aanstaande maandag mogen ook de rest van de leden (in groepen van 4 met 1,5 meter afstand) weer trainen. Voor de heren senioren zijn we aan het kijken hoe we dit kunnen gaan oppakken, voor de dames senioren is dit al opgepakt.

Helaas worden de senioren competities niet uit gevoetbald maar wordt er nagedacht over het spelen van een Regiocup als voltallige groepen weer op het veld aanwezig mogen zijn en er weer wedstrijden gespeeld mogen worden.
Op het moment dat er weer wordt gevoetbald en de kantine weer open kan, dan hebben we natuurlijk wel een inhaalslag te maken op zowel sportief als sociaal gebied. Als club zijn we erover aan het nadenken op welke manieren we dat zouden kunnen doen. We komen hier zeker nog op terug.
Mocht je zelf een idee hebben hierover, aarzel dan niet om dit te laten weten! Hoe meer ideeën hoe beter!
Hopelijk snel meer nieuws!

Sportieve groet,
Het bestuur

In memoriam: Erelid Dirk ten Hage

Een verdrietig bericht. Afgelopen donderdag 1 februari is ons oudste lid, één van onze grootste clubfans én erelid, Dirk ten Hage, op 83-jarige leeftijd overleden.…
Lees verder