Voetbalmiddag Herfstvakantie

In de Herstvakantie gaan we wat leuks doen voor al onze jeugdleden. Het is een oude traditie dat we in herfst- en meivakantie met elkaar een leuke middag hebben. Deze keer is de titel “Teamkoning” te winnen.

Woensdag 14 oktober staan vanaf 13.30 uur 15 vrijwilligers (mannen van JO19, een deel van onze trainersgroep, het vrouwenteam en de jeugdcommissie) klaar en helpen/begeleiden bij het spellencircuit. Op het hoofdveld gaan de teampjes met hun begeleider langs diverse voetbaloefeningen, waarbij punten, tijd en snelheid gescoord kan worden.

De deelnameleeftijd is vanaf kabouter t/m JO15. Een vriendje of vriendinnetje is natuurlijk welkom, er is geen entreegeld en als het wat regent gaat het gewoon door. Wij zorgen voor een drankje en een klein hapje.

Tot woensdag!

De certificaten uitloting 2021

De certificaten met de volgende nummers zijn vrijdag 2 april 2021, samen met de online Bingo, uitgeloot om te worden uitbetaald: 50 Euro: 10102 Henk…
Lees verder

Laura in Oranje!

Afgelopen weekend reisde onze eigen Laura Hummel naar de KNVB Campus in Zeist. Hier, waar de nationale selecties trainen, is ze tot haar eigen verrassing…
Lees verder
Menu