Sponsorloop ‘het Cornertje’ en de terras-overkapping

Op zaterdagochtend 12 juni aanstaande organiseert De Wilper Boys een sponsorloop voor de jeugd om geld in te zamelen voor de verbouwing/inrichting van het nieuw te realiseren ‘Cornertje’ en de terrasoverkapping.

De afgelopen maanden is er nagedacht over het herinrichting van deze ruimte. We willen natuurlijk zo’n mooi mogelijk resultaat en daarom is er besloten om een sponsorloop te organiseren zodat iedereen een figuurlijk steentje kan bijdragen.

Hoe gaan we dit doen?
Op zaterdagochtend 12 juni aanstaande gaan alle kinderen rondjes rennen/lopen. We houden hierbij rekening met de verschillende leeftijdsgroepen rond het hoofdveld.
Op 12 Juni is ook de Nationale Voetbaldag en daarom zijn er die dag ook diverse andere activiteiten.

Sponsors
Voor deze sponsorloop wordt er gezocht naar sponsors voor een vast bedrag. Om het voor iedereen gemakkelijk te maken is het de bedoeling dat het bedrag direct wordt  voldaan door de sponsor. Dit kan ook via de webshop van DeWilperBoys.nl. De sponsorlijsten en het geld moeten dan uiterlijk maandag 7 juni ingeleverd worden bij de leider van het team.
Na afloop van de sponsorloop zullen we de opbrengst bekend maken. Eén van die sponsors kunt u zijn, of opa en oma, oom en tante, oppas, de buren, kennis en vrienden, noem maar op! We zouden het fijn vinden als u uw kind kunt helpen sponsors te vinden. Op deze manier hopen we zo veel mogelijk geld in te zamelen zodat het Cornertje een leuke speelplek wordt zowel vóór, tijdens en na de wedstrijden of trainingen op het Sportcomplex! Om elke deelnemer en elk team extra aan te moedigen worden er na de sponsorloop diverse prijzen verdeeld voor het team/deelnemer die het meeste sponsorgeld heeft opgehaald en wie de grootste afstand heeft gelopen. Denk hieraan aan handdoeken, sjaals, en voor de winnaar een trainingspak, alles in De Wilper Boys huisstijl uiteraard!

En: iedereen die mee doet met de sponsorloop zal vereeuwigd worden op een bord die opgehangen zal worden in of rond “Het cornertje!”

De seniorenteams lopen de sponsorloop in de week van 7 – 11 juni, aanvang 20:00 uur op ons sportterrein.

In memoriam: Erelid Dirk ten Hage

Een verdrietig bericht. Afgelopen donderdag 1 februari is ons oudste lid, één van onze grootste clubfans én erelid, Dirk ten Hage, op 83-jarige leeftijd overleden.…
Lees verder