Piet Oldewarris, voorzitter van vernieuwde jeugdcommissie

Tot ons genoegen kunnen we melden dat de jeugdcommissie vanaf heden bestaat uit voorzitter Piet Oldewarris, Patrick Boeve en Richard Bollema. Reint Donker neemt daarmee afscheid van de commissie welke hij op interim basis invulde. We bedanken Reint van harte voor zijn inzet afgelopen seizoen.

Met Piet hebben we een echte clubman en ervaren bestuurslid aan het roer staan van onze jeugdafdeling. Als oud voorzitter van onze De Wilper Boys, voor zowel junioren als senioren, is hij goed op de hoogte wat er speelt binnen onze vereniging.

We realiseren ons dat de afgelopen jaren binnen de jeugdafdelingen zaken goed zijn gegaan, maar dat er zeker ook zaken voor verbetering vatbaar zijn. Wij verwachten met de inzet van Piet, Patrick en Richard dat het spelplezier vergroot wordt en er mooie resultaten geboekt gaan worden de komende jaren.

Ook goed nieuws is dat de KNVB ernaar streeft dat we komend seizoen weer gewoon wedstrijden kunnen spelen.

Heb je vragen of zit je ergens mee neem dan gerust contact op met Piet Oldewarris. Piet is bereikbaar op 0611792900 .

Wij wensen de vernieuwde jeugdcommissie en alle leden heel veel voetbalplezier toe voor het seizoen 2020-2021.

 

Namens het bestuur,

Luuk Janssen

 

In memoriam: Erelid Dirk ten Hage

Een verdrietig bericht. Afgelopen donderdag 1 februari is ons oudste lid, één van onze grootste clubfans én erelid, Dirk ten Hage, op 83-jarige leeftijd overleden.…
Lees verder