Pannakooi met Pannakoeken-mixtoernooi geopend

Bevrijdingsdag werd extra feestelijk gevierd bij De Wilper Boys. Het is bekend, we zijn een prachtige volwassen Pannakooi rijker en vandaag werd dit DWB-court officieel geopend.

Al vanaf vanmorgen vroeg werd de echte kooi -aangevuld met twee namaakkooitjes op het hoofdveld- ingespeeld door de jeugdleden van de Boys. In het cluster pupillen werd gemixt gespeeld en ook de juniorenmannen konden los. De laatste groep (JO17) hielp op alle fronten mee in de organisatie. Het mixtoernooi werd natuurlijk weer gewonnen door de Duitsers…

Aan het eind van de ochtend was het tijd voor de Bobo’s van de club, om de Pannakooi samen met de kinderen te openen. Voor het knippen van het lint was oudste lid Ab Kamminga uitgenodigd. Onze manusje-van-alles en recentelijk gedecoreerd tot erelid kreeg hulp van jongste lid Luc Speelmans.

Natuurlijk was er gebak voor de klusploeg van de club die de aanwinst heeft geplaatst, voor het bestuur en de organisatie van het jeugdevenement. Zoals dat gaat bij een Pannakoeken-mixtoernooi, waren er ruim voldoende pannenkoeken en als afsluiter een ijsje voor de kinderen.

Tot slot een hartelijke dank aan het mooie weer, oud-hoofdtrainer Theo, Aïscha, de mannen van JO17 en hulpvaardige ouders die zorgden dat het een prachtige ochtend was voor de kinderen en de club.

In memoriam: Erelid Dirk ten Hage

Een verdrietig bericht. Afgelopen donderdag 1 februari is ons oudste lid, één van onze grootste clubfans én erelid, Dirk ten Hage, op 83-jarige leeftijd overleden.…
Lees verder