Oliebollenactie wederom een succes

Ook dit jaar weer heeft De Wilper Boys een succesvolle oliebollenactie georganiseerd. Na 2 jaren met allerlei beperkingen hadden we dit jaar weer een ‘normale’ oliebollenverkoop. In dit nieuwe normaal is online verkopen niet meer weg te denken. Met 133 online verkopen zorgt dit voor ruim 3/4 van de verkopen. Natuurlijk blijven we wel bij iedereen in De Wilp en omstreken formulieren bezorgen. Met name om de actie weer onder de aandacht te brengen. Gelukkig stonden ook dit jaar weer 15 inleveradressen paraat zodat ook contact afgerekend kan worden voor wie dat liever heeft. Deze schakel is nog steeds belangrijk.

Traditioneel (inmiddels voor de 16e keer) zijn de oliebollen en appelbeignets van bakkerij Van Esch weer om je vingers bij af te likken. De 3110 oliebollen en 578 appelbeignets hebben 1209 euro opgeleverd voor de club. Natuurlijk weer te besteden door het team dat het meeste werk heeft verzet voor de actie. Deze keer uitgevoerd door de mannen van zondag 1.

Aan alle vrijwilligers die de actie mogelijk hebben gemaakt en uiteraard de trouwe afnemers van de oliebollen en appelbeignets bedankt en een goede jaarwisseling gewenst!

In memoriam: Erelid Dirk ten Hage

Een verdrietig bericht. Afgelopen donderdag 1 februari is ons oudste lid, één van onze grootste clubfans én erelid, Dirk ten Hage, op 83-jarige leeftijd overleden.…
Lees verder