Oliebollenactie maar dan anders: veel online en via oliebollen intensive care

Het moest toch wat anders dit jaar, met die oliebollenactie van de Boys. Eerst even nagedacht over een Drive Through, maar uiteindelijk toch maar gekozen voor een online verkoop via de nagelnieuwe webshop van de club en een oliebollen-IC in het dorpshuis deze keer. De eigentijdse aanpak hadden we aangevuld met een surrogaat huis-aan-huis actie. En voor het uitventen hadden we het middels gezinsauto’s bedacht. Want dat mag ook van Rutte.

In een breedgedragen actie – er hielpen meer dan 45 vrijwilligers mee!- hebben we onze vaste afnemers in De Wilp en verre omgeving toch weer kunnen bedienen van smaakvolle oliebollen en appelbeignets.

Zoals verwacht niet zoveel als voorgaande jaren. Er kan niks op tegen onze jeugdleden huis-aan-huis. Dat zijn dan toch echt dé topverkopers, dat blijkt maar weer.

Dit jaar bleven steken op bijna 5200 oliebollen en ruim 950 appelflappen. Dat leverde een mooi zakcentje van ongeveer 1500 euro op. Het bedrag is dit jaar natuurlijk voor onze penningmeester. Zo blijft de club financieel gezond.