NIX voor het puberbrein

Alcohol, iedere ouder/verzorger en ieder kind komt er op een gegevenmoment mee in aanraking. Vaak thuis of via vrienden, maar ook via detelevisie, reclame en in de supermarkt. Het is daarom een goed idee om op tijd een gesprek aan te knopen metje kind over alcohol. Maar hoe doe je dit? Hoe schadelijk is alcohol nueigenlijk? En hoe maak je dat duidelijk aan je kind.

Op deze en vele andere vragen hopen wij je tijdens de gratis webinar“NIX voor het puberbrein” antwoorden te kunnen geven. Een kinderartsvan het Universitair Medisch Centrum Groningen en professionals vanVerslavingszorg Noord Nederland, de GGD en Sociaal Werk De Schansnemen je mee in de effecten van alcohol op het puberbrein.

Livestream
300 ouders/verzorgers kunnen de webinar gratis thuis volgen via eenlivestream op donderdag 27 mei van 19.30 tot 21.00 uur.

Aanmelden
Je kunt je aanmelden door het aanmeldformulier in te vullen op dewebsite www.sociaalwerkdeschans.nl/agenda of klik hier voor een directelink naar de aanmeldpagina. Vervolgens ontvang je een e-mail met daarin aanvullende informatie en de link naar de livestream.

In memoriam: Erelid Dirk ten Hage

Een verdrietig bericht. Afgelopen donderdag 1 februari is ons oudste lid, één van onze grootste clubfans én erelid, Dirk ten Hage, op 83-jarige leeftijd overleden.…
Lees verder