Nieuwe Coronaregels

Beste voetballers en voetbalsters,

Na een aantal maanden waarbij we zonder al te veel beperkingen hebben kunnen sporten en samen kunnen zijn slaat de Corona-crisis weer hard toe.

Onze kernwaardes als vereniging staan door regelgeving onder druk. We zitten als bestuur daarmee flink in onze maag. Alle leden zijn ons even dierbaar.

Gelukkig mogen we de komende tijd allemaal blijven trainen en wedstrijden spelen. Helaas zijn er wel ernstige beperkingen van toepassing de komende tijd. Zo zal publiek NIET aanwezig mogen zijn tijdens trainingen en wedstrijden. Dit geldt zowel voor de junioren als de senioren. Leiders en begeleiders mogen wel aanwezig zijn voor organisatie van de activiteiten, zoals helpen omkleden bij de jongste jeugd. Ook geldt daarbij dat strikt noodzakelijke ‘rijouders’ functioneel aanwezig zijn en dus niet gecheckt hoeven worden op het Coronatoegangsbewijs. Hiervoor houden wij het al bestaande schema uit het bewaarnummer aan.

Onze kantine valt onder de horeca richtlijnen en zal s ’avonds na 20:00 uur GESLOTEN zijn. Zowel voor trainingsavonden als wedstrijden of bijvoorbeeld het klaverjassen. De wedstrijd coördinator zal op wedstrijddagen er wel zorg voor dragen dat spelers en begeleiders worden voorzien van koffie, thee of ranja.

Wij vragen uw begrip voor deze maatregelen.

Laten we met zijn allen, ondanks alle beperkingen, zoveel mogelijk blijven genieten van onze sport!

Als bestuur doen we er alles aan om dit te ondersteunen en de vereniging door deze lastige periode te loodsen. Gelukkig voelen we daarbij vaak jullie steun!

Namens het bestuur,

Luuk Janssen

In memoriam: Erelid Dirk ten Hage

Een verdrietig bericht. Afgelopen donderdag 1 februari is ons oudste lid, één van onze grootste clubfans én erelid, Dirk ten Hage, op 83-jarige leeftijd overleden.…
Lees verder