Klaas Stobbe overleden

We zijn verdrietig te moeten melden dat vanmorgen is overleden ons lid Klaas Stobbe. Met zijn overlijden verliezen we ons oudst spelend teamlid – Klaas speelde met zijn 74 jaar bij de Old Boys van de 45-plus mannen-  en ook een zeer betrokken clubman. Met zijn aanwezigheid zorgde hij voor gezelligheid en plezier in de vereniging.

In de jaren zestig en tachtig was hij speler van zondag 1 en later voetbalde hij in lagere seniorenteams. Klaas was fan van alle teams, stond klaar voor hand- en spandiensten die zich voordeden, draaide mee in het kantinerooster, is actief geweest als medeleider van zondag 3, was scheidsrechter bij de jonge jeugd en was lid van onze klaverjasclub.

Klaas was in de sport een multi-talent; in zijn sportleven is hij naast voetballer bovengemiddeld actief en succesvol geweest als wielrenner, motorcrosser en schaatser.

We wensen de familie veel sterkte met het verwerken van dit grote verlies.

In memoriam: Erelid Dirk ten Hage

Een verdrietig bericht. Afgelopen donderdag 1 februari is ons oudste lid, één van onze grootste clubfans én erelid, Dirk ten Hage, op 83-jarige leeftijd overleden.…
Lees verder