Jongste jeugd doet samen met de meiden oliebollenactie

DE WILP- Natuurlijk doet onze club dit jaar weer de grote oliebollenactie! De aftrap is komend weekend. De jongens en meiden van de vier teams gaan, samen met hun ouders, het dorp en wijde omgeving weer voorzien van lekkere bollen en beignets. Alle inwoners van De Wilp en een gedeelte van Jonkersvaart en Siegerswoude ontvangen van hen de bestelformulieren. Tot zaterdag 28 december komen de jeugdvoetballers de intekenlijsten weer ophalen en op 31 december worden de bestellingen aan huis bezorgd. De bollen worden vers gebakken door Bakkerij van Esch uit Zevenhuizen.

Eventueel kunt u Van Esch’s specialiteit, de appelbeignets, per stuk bestellen. De kinderen willen middels deze groots opgezette verkoopactie geld inzamelen voor de aanschaf van DWB-clubkleding.

De bollen online bestellen kan t/m 30 december 12 uur ook. Ga dan naar het bestelformulier op onze website www.wilperboys.nl.

De certificaten uitloting 2021

De certificaten met de volgende nummers zijn vrijdag 2 april 2021, samen met de online Bingo, uitgeloot om te worden uitbetaald: 50 Euro: 10102 Henk…
Lees verder

Laura in Oranje!

Afgelopen weekend reisde onze eigen Laura Hummel naar de KNVB Campus in Zeist. Hier, waar de nationale selecties trainen, is ze tot haar eigen verrassing…
Lees verder
Menu