Jongste jeugd doet samen met de meiden oliebollenactie

DE WILP- Natuurlijk doet onze club dit jaar weer de grote oliebollenactie! De aftrap is komend weekend. De jongens en meiden van de vier teams gaan, samen met hun ouders, het dorp en wijde omgeving weer voorzien van lekkere bollen en beignets. Alle inwoners van De Wilp en een gedeelte van Jonkersvaart en Siegerswoude ontvangen van hen de bestelformulieren. Tot zaterdag 28 december komen de jeugdvoetballers de intekenlijsten weer ophalen en op 31 december worden de bestellingen aan huis bezorgd. De bollen worden vers gebakken door Bakkerij van Esch uit Zevenhuizen.

Eventueel kunt u Van Esch’s specialiteit, de appelbeignets, per stuk bestellen. De kinderen willen middels deze groots opgezette verkoopactie geld inzamelen voor de aanschaf van DWB-clubkleding.

De bollen online bestellen kan t/m 30 december 12 uur ook. Ga dan naar het bestelformulier op onze website www.wilperboys.nl.

In memoriam: Erelid Dirk ten Hage

Een verdrietig bericht. Afgelopen donderdag 1 februari is ons oudste lid, één van onze grootste clubfans én erelid, Dirk ten Hage, op 83-jarige leeftijd overleden.…
Lees verder