Jongste jeugd De Wilper Boys naar Blode fuottenpad

In het Westerkwartier ligt een bijzonder pad: het Blotevoetenpad Opende. De naam zegt genoeg: schoenen en sokken uit en lopen maar! Op je blote voeten lopen door de modder, over water en gras. Over boomstammen klimmen of via een touw een sloot over. Heeft het geregend? Dan is er extra modder! Onderweg kan je uitrusten in één van de hangmatten of op een bankje.

Zaterdag 19 september a.s. gaan de spelers van JO9 plus de teams JO 11-1 en JO 11-2 naar Opende en doen daar de korte route (de lange is gesloten). Aan het eind van de route kun je je voeten afspoelen, neem een handdoek mee.

We vertrekken om 13 uur bij het sportterrein aan het Plantsoen en na afloop eten we een patatje in of bij de kantine van onze club.

Deelname is gratis. Je leider heeft meer informatie over dit gezamenlijke uitstapje.

De certificaten uitloting 2021

De certificaten met de volgende nummers zijn vrijdag 2 april 2021, samen met de online Bingo, uitgeloot om te worden uitbetaald: 50 Euro: 10102 Henk…
Lees verder

Laura in Oranje!

Afgelopen weekend reisde onze eigen Laura Hummel naar de KNVB Campus in Zeist. Hier, waar de nationale selecties trainen, is ze tot haar eigen verrassing…
Lees verder
Menu