JO 11-2 kampioen!

Vandaag een prachtig resultaat van het pupillenteam van trainer Thijs en coachduo Mark & Willem. In een wel heel spannende wedstijd werd gewonnen van concurrent Zevenhuizen JO11-1.

 

“We zijn hartstikke blij, want we hebben nog nooit wat gewonnen. En wat was het spannend! Met nog 4 minuten te spelen  stond het 3-3. Gelukkig wisten we de winst naar ons toe te trekken”, aldus coach Willem.

 

Uiteindelijk won het ‘tweede’ met 4-3 en kon het team gehuldigd worden. In een competitie met VEV ’67, ONB, Oosterwolde, Marum en Zevenhuizen eindigde het tiental bovenaan (5 gespeeld, 5 gewonnen). Door de vereniging werden de kampioensmedailles uitgereikt en de komende week ontvangen de spelers de officiële certificaten.

 

Op de foto boven: Wende, Roan (de Boer), Bas, Jarno, Thijs, Roan (Hagens). En onder: Wesley, Lars, Daan, Michiel

De certificaten uitloting 2021

De certificaten met de volgende nummers zijn vrijdag 2 april 2021, samen met de online Bingo, uitgeloot om te worden uitbetaald: 50 Euro: 10102 Henk…
Lees verder

Laura in Oranje!

Afgelopen weekend reisde onze eigen Laura Hummel naar de KNVB Campus in Zeist. Hier, waar de nationale selecties trainen, is ze tot haar eigen verrassing…
Lees verder
Menu