“Het was weer superleuk!”

Een klein beetje hulp en stuur van ouders, meer was er niet nodig om weer een geslaagde voetbalmiddag te hebben bij de Boys, deze woensdag in de herfstvakantie. De middag werd organisatorisch voor het grootste gedeelte gedragen door de meiden en jongens van JO15 en JO17.

Een kleine veertig jongere jeugdleden en introducees waren welkom bij de club voor de strijd om de titel ‘Teamkoning(in)”. Het ging natuurlijk om gezelligheid en om met elkaar een leuke middag te beleven. Op buienradar was te zien dat de weergoden de buien vakkundig langs De Wilp loodsten.

Om het hoofdveld stonden zo’n tien voetbalspellen klaar en langs dit circuit trokken de groepjes kinderen van JO7 t/m JO12 met onze junioren-begeleiders. Een mooi match: enthousiaste kinderen én enthousiaste begeleiders.

Tussendoor en na afloop was er een hapje en drankje van de club en nadat de begeleiders de tellingen hadden afgerond en de certificaten hadden geschreven werden de teamkoningen en koninginnen met het unieke DWB-schildje gehuldigd. Bij vertrek riep één van de kinderen: ‘Het was weer superleuk hoor!!’

In memoriam: Erelid Dirk ten Hage

Een verdrietig bericht. Afgelopen donderdag 1 februari is ons oudste lid, één van onze grootste clubfans én erelid, Dirk ten Hage, op 83-jarige leeftijd overleden.…
Lees verder