Helden van toen te gast bij promovendi

De rentree van De Wilper Boys in de derde klasse KNVB werd afgelopen zondag verbijzonderd middels een gezamenlijke lunch van de huidige selectie met de selectie van de Boys 50 jaar geleden. In de periode 1967-1973 speelde de hoofdmacht ook in de derde klasse.

Aanleiding voor de ontmoeting was de nog niet gevierde promotie van zondag 1 vorig seizoen (Corona). De smakelijke lunch, verzorgd door Dagwinkel De Wilp, werd uitgeserveerd in twee ‘bubbels’. De ontmoeting in de veteranen-bubbel had de club aangekleed met een historische terugblik middels Leekster Courant verslagen-van-toen, oude clubbladen uit de periode rond 1970 en verzamelde vintage DWB-voetbalmaterialen. Voor de toppers-van-nu waren de papieren versies van de facebookverslagen van vorig seizoen terug te lezen. Aan het slot van de ontmoeting (voorafgaand aan de wedstrijd De Wilper Boys-TLC) werden beide bubbels verrast met een unieke herinnering.

Voetbalmiddag Herfstvakantie

In de Herstvakantie gaan we wat leuks doen voor al onze jeugdleden. Het is een oude traditie dat we in herfst- en meivakantie met elkaar…
Lees verder
Menu