Gert Jan van Dijken nieuwe hoofdtrainer v.v. De Wilper Boys

De Wilp – Verheugd is het bestuur te melden dat Gert Jan van Dijken vanaf seizoen 2021-2022 als hoofdtrainer zal fungeren van ons 1e elftal. De 47-jarige oefenmeester, woonachtig in Groningen, is een echt voetbaldier te noemen, die alle dagen van de week op een sportcomplex te vinden is. Er is een contract overeengekomen met de intentie om minimaal 2 seizoenen met elkaar te strijden voor v.v. De Wilper Boys.

Na gedegen gesprekken met technische staf, een afvaardiging van de spelersgroep en het bestuur zijn we overtuigt dat met het aanstellen van Gert Jan van Dijken verder gebouwd kan worden aan onze ambities. Langs deze weg willen we Theo Donker bedanken voor 4 seizoenen, waarbij we ieder seizoen gegroeid zijn. Met als klap op de vuurpijl de promotie naar de 3e klasse in zijn 3e seizoen. Aan Gert Jan van Dijken de taak om zowel het technisch als het tactische niveau van onze vereniging verder door te laten groeien. Het inpassen van jeugdige spelers, alsmede aandacht voor gezelligheid zullen hier ook onderdeel van zijn.

Trots zijn wij ook dat de samenwerking met Martin van Donderen in de rol van assistent-trainer en coach van het 2e elftal wordt voortgezet in seizoen 2021-2022. Martin is een waardevolle kracht die ons helpt om met name het niveau van het 2e elftal verder uit te bouwen.

Gezamenlijk zullen beide trainers zorgen voor enthousiaste trainingen voor alle seniorleden van onze vereniging. Tevens zal er aandacht zijn voor onze jeugdafdeling, waarbij trainingen verzorgen voor het oudste jeugdteam en ondersteuning van jeugdtrainers aan bod komen. De expertise die Gert Jan van Dijken meebrengt vanuit het runnen vanuit zijn eigen voetbalschool is een welkome aanvulling voor onze jeugdtrainers.