Een mooie mix

Vorige week zaterdag werd het verenigingsjaar voor de senioren samen met de oudere jeugdleden afgesloten met het traditionele mixtoernooi. Dit keer op het bijveld, omdat het hoofdveld nog maar weer eens in de renovatie is.

Naar analogie van het WK voor vrouwen hadden de teams landennamen, waaronder bv Australiƫ, Kameroen, USA en Nederland. Na een 3 uur durende serie van mooie wedstrijden werd Nederland -natuurlijk- de winnaar en de mannen werden voor de winst getrakteerd op een mooi pakket Westerkwartbier (trouwens verkrijgbaar bij de Dagwinkel).

Het mixtoernooi was een mooie gelegenheid om afscheid te nemen van adjunct trainer/coach Abel en leider/coach van zondag 2 annex wedstrijdsecretaris Piet. Een ruim applaus was er ook voor de vrijwilligers van de organisatie van de mix. Marc, Gert, Johan, Brenda, Sunita, Tamara en alle anderen die een handje hebben uitgestoken werden bedankt!

Onder het genot van mooi weer, broodjes Piri Piri/Rookworst/Hamburger Speciaal van Hans en Sippie van de Dagwinkel en de daarbij passende drankjes van onze eigen bar werd een mooie editie van de mix afgesloten.