DWB 1 schrijft historie!

Op 6 januari 2018 is er in Leek historie geschreven door De Wilper Boys. Voor het eerst ooit heeft DWB de finale avond bereikt van het Leekster Voetbalgala. De winstpartijen op DIO en Veenhuizen waren genoeg om de tweede ronde te overleven. Komt dat zien zaterdag 13 januari in het sportcentrum in Leek!

Leden en supporters van De Wilper Boys,

Zoals jullie vast al weten heeft ons eerste team de finaleavond van het Leekster Voetbal Gala gehaald. Tijdens deze avond worden de kwartfinales, halve finales en finale gespeeld. De organisatie van het Leekster Voetbal Gala heeft 50 kaarten beschikbaar gesteld die we als vereniging aan onze leden en supporters kunnen verkopen. De kaarten kosten 6 Euro per stuk.

Om iedereen een kans te geven kaarten te kopen, organiseren we morgen, woensdag 10 januari om 20:00 een verkoop in de kantine van De Wilper Boys. Er kunnen dan maximaal 2 kaarten per persoon worden aangeschaft. Dit op basis van wie het eerst komt die het eerst maalt, op = op en contante betaling (bij voorkeur gepast).
Tevens inventariseren we ook wie mee wil met georganiseerd vervoer. Indien je al kaarten rechtstreeks via de organisatie hebt besteld, en hier ook interesse in hebt, laat het ons weten. Dit kan via info@wilperboys.eu.