‘Dit is een goed stel hoor’

De volgers van EK88 kennen bovenstaande opmerking van reporter Theo Reitsma over het EK-winnend Oranje. Bij onze club hebben we ook een ‘goed stel’. Het team van JO15 investeert naast in het voetbal veel van hun tijd in het verenigen. In deze lastige tijden van (verstandig) afstand houden, zoeken zij elkaar toch op en hebben met elkaar veel plezier. Blijkt maar weer dat onze sport jongeren goed kan helpen om de tijd plezierig door te komen.

Onvermoeibaar gemotiveerd door trainer Harrie zijn ze er eigenlijk altijd allemaal op de beide wekelijkse trainingsavonden en wie dacht dat de jongens en meiden aan kerstvakantie deden heeft het goed mis. Ook op de avonden tussen kerst en de jaarwisseling brandde het licht op het trainingsveld voor de selectie van JO15.

Vervolgens werd de alternatieve Nieuwjaarsloop gezamenlijk door het team als Challenge aanvaard en op de eindstreep eindigden drie JO 15-ers winnend in dezelfde tijd. Niet eerder in de 41-jarige historie van de loop was dit voorgevallen. De NJL-organisatie heeft inmiddels de drie gouden bekers aan het JO15-trio overhandigd.

Een week later stond bijna de voltallige junioren-selectie klaar voor een ouderwetse training op de zandvlakte van Bakkeveen. De sessie werd (veelal lachend) afgesloten met een bosloop (zie filmpje). Tja, tis inderdaad een goed stel hoor!!

In memoriam: Erelid Dirk ten Hage

Een verdrietig bericht. Afgelopen donderdag 1 februari is ons oudste lid, één van onze grootste clubfans én erelid, Dirk ten Hage, op 83-jarige leeftijd overleden.…
Lees verder