De Wilper Boys komt met oliebollenactie

Ook dit jaar doet de Wilpster voetbalvereniging weer de bekende vertrouwde oliebollenactie aan het eind van het jaar. De bollen worden vers gebakken door Bakkerij van Esch uit Zevenhuizen en de aflevering aan huis is op Oudejaarsdag. De club hoopt dat de inwoners van De Wilp en omstreken net als voorgaande jaren de oliebollen en appelflappen van hen afnemen.

Het is al weer voor de vijftiende keer dat de bakker en de Boys samenwerken. Het veelbesproken virus is nog niet weg; daarom hebben we de organisatie van de actie nogmaals aangepast. Zo vervalt de betaling aan huis op Oudejaarsdag is de afrekening vooraf.

De bestelling en betaling online via de webshop op de website van de club heeft de voorkeur. Daarnaast ontvangt iedereen in De Wilp en omgeving een bestelformulier. Deze bestelling plus de betaling kunt u dan uiterlijk woensdag 29 december brengen naar diverse inleveradressen in het dorp en omgeving, online bestellen kan nog tot donderdag 30 december 18:00. Op 31 december tussen 9:00 uur en 11:30 uur brengen we de bollen bij u thuis.