De Wilper Boys komt met oliebollenactie

Ook dit jaar doet de Wilpster voetbalvereniging weer de bekende vertrouwde oliebollenactie aan het eind van het jaar. De bollen worden vers gebakken door Bakkerij van Esch uit Zevenhuizen en de aflevering aan huis is op Oudejaarsdag. De club hoopt dat de inwoners van De Wilp en omstreken net als voorgaande jaren de oliebollen en appelflappen van hen afnemen.

Het is al weer voor de veertiende keer dat de bakker en de Boys samenwerken. Wel is de formule van de organisatie wat aangepast aan de omstandigheden. Zo vervalt de betaling aan huis op Oudejaarsdag is de afrekening vooraf.

De bestelling en betaling online via de webshop op de website van de club heeft de voorkeur. Daarnaast ontvangt iedereen in De Wilp en omgeving een bestelformulier. Deze bestelling plus de betaling kunt u dan uiterlijk dinsdag 29 december brengen naar diverse inleveradressen in het dorp en omgeving. Op 31 december tussen 9:00 uur en 11:30 uur brengen we de bollen bij u thuis.

De certificaten uitloting 2021

De certificaten met de volgende nummers zijn vrijdag 2 april 2021, samen met de online Bingo, uitgeloot om te worden uitbetaald: 50 Euro: 10102 Henk…
Lees verder

Laura in Oranje!

Afgelopen weekend reisde onze eigen Laura Hummel naar de KNVB Campus in Zeist. Hier, waar de nationale selecties trainen, is ze tot haar eigen verrassing…
Lees verder
Menu