De jongste pupillen doen de oliebollenactie

DE WILP- Natuurlijk doet onze club dit jaar weer de grote oliebollenactie! De aftrap is maandag 18 december. De drie jongste pupillenteams (JO7, JO8, JO9) gaan, samen met hun ouders, het dorp en wijde omgeving weer voorzien van lekkere bollen en beignets. Alle inwoners van De Wilp en een gedeelte van Jonkersvaart en Siegerswoude ontvangen van hen de bestelformulieren.

Rond de kerst komen de jeugdvoetballers de intekenlijsten weer ophalen en op 30 december -de dag voor Oudejaarsdag- worden de bestellingen aan huis bezorgd. De bollen worden vers gebakken door Bakkerij van Esch uit Zevenhuizen. Eventueel kunt u Van Esch’s specialiteit, de appelbeignets, per stuk bestellen.

De pupillen willen middels deze groots opgezette verkoopactie geld inzamelen voor de aanschaf van een eigen trainingspak. De bollen online bestellen kan ook. Ga dan naar het bestelformulier op onze website:

Oliebollen bestelformulier

In memoriam: Erelid Dirk ten Hage

Een verdrietig bericht. Afgelopen donderdag 1 februari is ons oudste lid, één van onze grootste clubfans én erelid, Dirk ten Hage, op 83-jarige leeftijd overleden.…
Lees verder