De jongste pupillen doen de oliebollenactie

DE WILP- Natuurlijk doet onze club dit jaar weer de grote oliebollenactie! De aftrap is maandag 18 december. De drie jongste pupillenteams (JO7, JO8, JO9) gaan, samen met hun ouders, het dorp en wijde omgeving weer voorzien van lekkere bollen en beignets. Alle inwoners van De Wilp en een gedeelte van Jonkersvaart en Siegerswoude ontvangen van hen de bestelformulieren.

Rond de kerst komen de jeugdvoetballers de intekenlijsten weer ophalen en op 30 december -de dag voor Oudejaarsdag- worden de bestellingen aan huis bezorgd. De bollen worden vers gebakken door Bakkerij van Esch uit Zevenhuizen. Eventueel kunt u Van Esch’s specialiteit, de appelbeignets, per stuk bestellen.

De pupillen willen middels deze groots opgezette verkoopactie geld inzamelen voor de aanschaf van een eigen trainingspak. De bollen online bestellen kan ook. Ga dan naar het bestelformulier op onze website:

Oliebollen bestelformulier

De certificaten uitloting 2021

De certificaten met de volgende nummers zijn vrijdag 2 april 2021, samen met de online Bingo, uitgeloot om te worden uitbetaald: 50 Euro: 10102 Henk…
Lees verder

Laura in Oranje!

Afgelopen weekend reisde onze eigen Laura Hummel naar de KNVB Campus in Zeist. Hier, waar de nationale selecties trainen, is ze tot haar eigen verrassing…
Lees verder
Menu