De Jong & Renkema: betrokkenheid voor de Boys

Jelmer de Jong en Martijn Renkema van het gelijknamige bouwbedrijf zijn -zoals bekend- van oudsher stevig verweven met De Wilp én De Wilper Boys. Eerst het bouwen, dat zit de mannen in het bloed. Immers hun beide vaders waren bekende ambachtslieden in de huizenbouw.

Inmiddels zijn de bedrijfsbussen van de Jong en Renkema een bekende verschijning in De Wilp en omgeving. Jelmer: “We zijn all-round. Leveren nieuwbouw, doen aan verbouwing en renovatie en zijn ook te benaderen voor onderhoudsklussen. Uitgangspunt vanaf het begin blijft ons degelijk vakmanschap en persoonlijke betrokkenheid”. Dit jaar vieren de bouwers het 10-jarig lustrum.

Dan het voetbal. Beide mannen doorliepen bij de Boys de gehele jeugdafdeling (foto 1998 samen kampioen B-junioren). Uiteindelijk eindigden beiden op het hoogste Boys-niveau. Jelmer jarenlang bij zondag1 en Martijn bij het zaterdagteam in het eerste elftal.

Deze persoonlijke betrokkenheid zorgde ook voor het aanbod om de allerjongste jeugd van onze club met een nieuw tenue te ondersteunen. Het gaat hierbij om het 4-tal van JO7 en ook het 6-tal van JO8.  Voor jaren staan onze ‘kabouters’ of ‘mini’s er weer picobello op! Familie de Jong en familie Renkema: heel erg hartelijk bedankt!

In memoriam: Erelid Dirk ten Hage

Een verdrietig bericht. Afgelopen donderdag 1 februari is ons oudste lid, één van onze grootste clubfans én erelid, Dirk ten Hage, op 83-jarige leeftijd overleden.…
Lees verder