Corona maatregelen voor onze club

Vanmiddag heeft onze regering nieuwe maatregelen ingesteld om verspreiding van het Coronavirus COVID-19 te bestrijden. In reactie hierop heeft de KNVB in ieder geval tot en met 31 maart alle wedstrijden afgelast. Tevens adviseert de KNVB alle amateurverenigingen om ook geen trainingen, oefenwedstrijden of andere grote bijeenkomsten te organiseren. Zie:
https://www.knvb.nl/…/tot-en-met-31-maart-geen-voetbal-nede…

Tijdens onze reguliere bestuursvergadering afgelopen maandag hebben we als bestuur reeds besloten om de richtlijnen van overheidsinstanties en de KNVB aangaande het Coronavirus te volgen. Dit betekend dus dat tot en met 31 maart alle activiteiten bij onze vereniging zijn afgelast. Dit geld zowel voor wedstrijden van de KNVB, alsook voor oefenwedstrijden, trainingen en overige activiteiten in de kantine. We zullen de ontwikkelingen nauwgezet blijven volgen en jullie informeren als er nieuws is. Zorg goed voor jezelf en je dierbaren!

Bestuur v.v. De Wilper Boys

In memoriam: Erelid Dirk ten Hage

Een verdrietig bericht. Afgelopen donderdag 1 februari is ons oudste lid, één van onze grootste clubfans én erelid, Dirk ten Hage, op 83-jarige leeftijd overleden.…
Lees verder