Begin 2024 sportief en doe mee aan de 44E NIEUWJAARSLOOP in De Wilp

Aan het begin van ieder jaar organiseert De Wilper Boys de bekende trim/hardloopwedstrijd. Deze keer is de loop op zaterdagmiddag 6 januari. De start voor de kinderen is vanaf 12.30 uur bij de kerk aan het Plantsoen; voor hen is een klein rondje in het dorp uitgezet. Je kan je inschrijven tot een half uur voor de start in de kantine van de club; wees dus op tijd. Voor de jongens of meiden die als eerste, tweede of derde aankomen is een mooie beker beschikbaar. Afwisselend hardlopen en wandelen mag ook. Iedereen ontvangt een herinnering.

Natuurlijk zijn ook de vaders en moeders van harte welkom en kunnen ze het evenement van dichtbij bewonderen en hun kind(eren) aanmoedigen.

De volwassenen en tieners bieden we een prachtig parcours in het Gronings-Friese grensgebied. De route (5 km, 10 km, en 21.1 km) is zuiver opgemeten en onderweg is aangegeven hoe ver je bent. Bovendien zijn er verzorgingsposten onderweg. Bij de start/finish aan de ‘stille kant’ van het Plantsoen is muziek en ook gastspeaker Michel de Krijger is aanwezig. De tijdwaarneming gebeurt elektronisch met behulp van Racetimer. Voor alle deelnemers is na afloop fruit en een sportdrank om bij te komen van alle inspanningen. Inschrijven kan via deze link naar onze webshop, je hoeft dan bij de loop alleen nog je startnummer op te halen.