Assistent-trainer 1e selectie, coach ontwikkelteam

Voetbalvereniging De Wilper Boys zoekt een:

Assistent-trainer 1e selectie , coach ontwikkelteam voor het seizoen 2021-2022

Met spoed zijn we op zoek naar een assistent-trainer die de staf van hoofdtrainer Gertjan van Dijken completeert. Onze 1e selectie speelt in de zondag 3e klasse. Daarnaast behoort coaching van het ontwikkelteam tot het takenpakket, hierin spelen veel jeugdige spelers die zich kunnen ontwikkelen tot volwaardig 1e selectielid. Het team gaat in de reserve 4e klasse op zaterdagmiddag spelen. We gaan ook graag met je in gesprek over de training van de overige senioren van onze vereniging. Exacte invulling van de rol zal in onderling overleg plaatsvinden.

De toevoeging van een assistent-trainer wordt binnen onze vereniging met veel enthousiasme ontvangen en zorgt voor een meer aandacht voor(met name jonge) individuele spelers.

We zijn op zoek naar een enthousiast persoon die onze vereniging helpt in de verdere ontwikkeling van zowel individuele spelers als het tactische teamvermogen.

Uiteraard zijn we bereid tot een passende vergoeding. Het aanbieden van trainingscursussen via de knvb is daarin een mogelijkheid.

Ben jij een enthousiaste trainer die onze sfeervolle vereniging vooruit wil helpen reageer dan op deze vacature!

Graag ontvangen we je reactie uiterlijk zaterdag 31 juli.

Voor meer informatie en sollicitaties:

Luuk Janssen

Tel 0618254701
e-mail info@dewilperboys.nl

Nieuwe Coronaregels

Beste voetballers en voetbalsters, Na een aantal maanden waarbij we zonder al te veel beperkingen hebben kunnen sporten en samen kunnen zijn slaat de Corona-crisis…
Lees verder
Menu